Volunturism WorkCamp

Prin intermediul proiectului ne propunem să aducem mai aproape tinerii din România de valorile tradiționale, ajungând prin intermediul participanților direcți să contribuim la dezvoltarea turismului rural și a potențialului natural de care țara noastră dispune. Totodată, prin intermediul sesiunilor de formare contribuim la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor implicați.

Dintre activitățile principale ce se vor desfășura în cadrul proiectului putem aminti sesiunile de formare prin intermediul educației non- formale în vederea dezvoltării capacităților de comunicare și promovare a tradițiilor culturale rurale.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU! 

Pentru a fi în concordonță cu tema și prioritatea Concursului Național de Proiecte de Tineret,  ne adresăm tinerilor din medii defavorizate (tineri din mediul rural, tineri cu dificultăți în vederea angajabilității, tineri rromi, tineri din familii monoparentale etc).

Dacă și tu te încadrezi în această categorie, nu mai sta pe gânduri și aplică AICI. De asemenea, așteptăm motivația ta de a participa la proiect și pe mail, la adresa volunturism@gmail.com

Generația noastră construiește!

Volunturism WorkCamp este finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin intermediul CCPT 2019.